Τώρα ο ΑΟΤ μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ πιο πολύ από ποτέ !!!

http://www.trikalarestart.gr/

Η αναμέτρηση στον Βόλο έχει ολοκληρωθεί εδώ και ώρες και η αποστολή επέστρεψε από την Μαγνησία με ένα βαθμό στις αποσκευές της. Και το πιο σημαντικό, επέστρεψε με ελπίδα. Την ελπίδα πως ο στόχος της παραμονής θα επιτευχθεί και πως ακόμη ακόμη οι “κυανέρυθροι” μπορούν να πιάσουν ακόμη και την 10αδα.
Στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος ο ΑΟΤ φαίνεται πως “ξύπνησε” και με πρωτεργάτες τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ βγάζει ξανά στον αγωνιστικό χώρο πάθος και δύναμη.
Το Σάββατο οι “κυανέρυθροι” έχουν ένα από τα πιο δύσκολα ματς της σεζόν. Κόντρα στον Πλατανιά. Και ήρθε η ώρα να μπει και ο κόσμος στην εξίσωση. Σακαφλιάδες, Θύρα 4 και απλοί φίλαθλοι που αγαπάνε την ομάδα. Να υποστηρίξουμε όλοι τον ΑΟΤ με υπομονή.
Εξάλλου στόχος αυτή την στιγμή δεν είναι το θέαμα. Στόχος είναι οι βαθμοί και μόνο οι βαθμοί. Οι οποίοι δεν θα έρθουν αν το γήπεδο είναι “παγωμένο” και αν σε κάθε λάθος κατεβαίνουν λογής λογής καντήλια. Σε κανέναν δεν αρέσει το φετινό πρόσωπο του ΑΟΤ. Αλλά θα πρέπει να κατανοήσουμε πως με το να βρίζουμε τους πάντες και τα πάντα δεν αλλάζει τα “εγκλήματα” του καλοκαιριού (σ.σ τα οποία δυστυχώς προήλθαν από τα ισχνά οικονομικά).
Δεν μπορούμε και δεν έχουμε την πολυτέλεια να αναλωνόμαστε στα ίδια. Το Σάββατο πρέπει να γίνει η υπέρβαση κόντρα σε μια δυνατή ομάδα. Και αυτό θα γίνει με την βοήθεια όλων ΜΑΣ…

ΥΓ. Για την “τρέλα” που έχει ο Ηλίας Αιβάζογλου όσο αφορά τον ΑΟΤ τα έχουμε ξανά πει. Αρέσει στον κόσμο το πάθος που βγάζει για την ομάδα. Είναι τουλάχιστον “βλακώδες” ακόμη και τώρα που ο ΑΟΤ είναι με το πιστόλι στον κρόταφο να μπλέκουν την ομάδα σε διάφορα σενάρια.
ΥΓ.1. Για αυτό στην Κρήτη υπάρχει μόνο ο ΟΦΗ. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε…
ΥΓ.2. Δεν πέσαμε από τα σύννεφα από το ήθος του Αχιλλέα. Τα γυαλιά του αντιπρόεδρου του ΑΟΤ δεν καταλάβαμε τι τα ήθελε. Τον ενοχλούσε ο ήλιος;
ΥΓ.3. Ο Βασιλειάδης επιμένει πως η αναδιάρθρωση θα γίνει ενώ σύμφωνα με το dikisports πως την ίδια στιγμή ο πρωθυπουργός διαβεβαιώνει ποδοσφαιρικό μεγαλοπαράγοντα και τακτικό συνομιλητή του ότι η αναδιάρθρωση δεν πρόκειται να γίνει!
ΥΓ.4. Άγνοια για τα όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος είχε ο Μπαταγιάννης ο οποίος το τελευταίο διάστημα δεν έχει καμία διάθεση να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο…

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here