Βασιλειάδης: “Ενδεχομένως να υπάρξουν διορθωτικές κινήσεις στην Superleague 2”!!!

http://www.trikalarestart.gr/

Κόντρα με αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης σημειώθηκε νωρίτερα στην Ολομέλεια επί τροπολογίας που έχει κατατεθεί και προβλέπει αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου.
Βγήκε όμως και μια πολύ σημαντική είδηση σε ότι αφορά τον ΑΟ Τρίκαλα. Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης τόνισε (σ.σ. για πρώτη φορά) ότι «ο αριθμός των ομάδων σε κάθε κατηγορία αποφασίζεται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και όχι από την πολιτεία». Επίσης απαντώντας στις αντιδράσεις κομμάτων της αντιπολίτευσης επεσήμανε ότι : «Η Ομοσπονδία καταλαβαίνει τις ενστάσεις και τις αναγνωρίζει. Ενδεχόμενα – αλλά είναι θέμα της ομοσπονδίας – να υπάρξουν διορθωτικές κινήσεις ως προς την Superleague 2 ώστε να είναι κατά 2 ομάδες μεγαλύτερη και να έχουμε 3 κατηγορίες με 14 ομάδες».

Έντονα αντέδρασαν από τη ΝΔ ο Χρήστος Μπουκώρος και η Άννα Καραμανλή, κάνοντας λόγο για «επιτομή κακής νομοθέτησης», επισημαίνοντας ότι η νομοθέτηση έρχεται μετά το πέρας του πρωταθλήματος καθώς και πως η κυβέρνηση μετατρέπει σε πρόβλημα καθετί με το οποίο καταπιάνεται.

Εξίσου και ο Γιώργος Μαυρωτάς από το Ποτάμι επεσήμανε πως η κυβέρνηση επιχειρεί «να αιφνιδιάσει τις ομάδες ποδοσφαίρου», καθώς και πως δεν κλήθηκαν φορείς και «έτσι αδικείται η Βουλή». Ωστόσο, ο κ. Βασιλειάδης απάντησε πως οι ομάδες γνώριζαν από πέρυσι πόσες θα ανέβουν κατηγορία και πόσες θα υποβιβαστούν και πως η αναδιάρθρωση κατοχυρώνει ουσιαστικά ένα «ασφαλές πλάνο».

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here