Νέα βόμβα στο ερασιτεχνικό: Μένει κενή θέση στην Α΄ ΕΠΣΤ

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Μετά την διαφαινόμενη την διαφαινόμενη παραχώρηση του ΑΦΜ των Αμπελακίων στο Γοργογύρι, έρχεται μια ακόμη διάλυση σωματείου στην Α΄ΕΠΣΤ με αποτέλεσμα να δημιουργούνται νέα σενάρια για το πως θα καλυφθεί η κενή θέση που θα προκύψει.
Τις τελευταίες ημέρες γινόταν γνωστό πως ολοένα και περισσότερες ομάδες προχωρούσαν σε ενίσχυση με παίκτες από τη Σαρακίνα σημάδι που αν μη τι άλλο δεν ήταν καλό για τον ΝΑΠΟ. Ο Αντώνης Γραβάνης όπως τόνισε στο goaltrikala.gr ήταν υποχρεωμένος να δώσει τα δελτία στους ποδοσφαιριστές.
Και μπορεί να έγιναν κάποιες προσπάθειες από άτομα φίλα προσκείμενα στον Γραβάνη για να βρεθεί διάδοχη κατάσταση και η ομάδα να δηλωθεί στην Α΄ κατηγορία ωστόσο δεν υπάρχει φως στο τούνελ και με το «κλείσιμο» των συμμετοχών ουσιαστικά θα επισημοποιηθεί η μη συμμετοχή της σε κανένα πρωτάθλημα.
Δείτε τι δήλωσε ο Αντώνης Γραβάνης: «Είμαι υποχρεωμένος να δώσω τα δελτία γιατί μου τα ζητάνε οι ποδοσφαιριστές. Έχω ηθική ευθύνη απέναντι τους να τα δώσω. Έκανα το παν για να το αποφύγω αλλά δυστυχώς θεσμικά υποχρεούμαι να τα δώσω γιατί ακόμη είμαι πρόεδρος».
– Ποιος ευθύνεται για αυτή την κατάληξη της ομάδας;
«Μερίδιο ευθύνης έχουμε όλοι μας. Δεν βγάζω τον εαυτό μου απέξω. Την περσινή χρονιά έκανα λάθος που εμπιστεύτηκα κάποιους ανθρώπους σε κάποιες θέσεις. Άλλος ήταν ο προγραμματισμός μας όμως δυστυχώς μετά την φυγή του Καραγιάννη από την ομάδα και εγώ ο ίδιος δεν μπορούσα να ελέγξω την κατάσταση. Με αποτέλεσμα τη σημερινή κατάληξη».
– Υπάρχει μέλλον;
«Προσωπικά πιστεύω ότι εάν υπάρχουν ντόπιοι ποδοσφαιριστές να στηρίξουν την ομάδα τότε πρέπει να δηλωθεί. Σε διαφορετική περίπτωση όσο σκληρό και αν ακούγεται δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης του σωματείου».
– Σας πλησίασαν για το ΑΦΜ;
«Υπήρχαν ιθύνοντες σωματείων που μου ζήτησαν να συνεργαστώ μαζί τους με απώτερο σκοπό την χρησιμοποίηση του ΑΦΜ της Σαρακίνας και της κατηγορίας φυσικά αλλά δε γνωρίζω την εξέλιξη του θέματος διότι τους παρέπεμψα σε μέλη του υπάρχοντος διοικητικού συμβουλίου»

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here