Βροχή… τα συγχαρητήρια στις Νέες Τρικάλων

https://el-gr.facebook.com/MarronCafe86//

Αρκετές ομάδες του νομού… εκφράζουν με επίσημες ανακοινώσεις τα συγχαρητήρια τους στις Νέες Τρικάλων.Ανάμεσά τους ο ερασιτέχνης ΑΟ Τρίκαλα, ο ΑΟ Πύργου και η ομάδα βόλεϊ του Ασκληπιού

Ερασιτέχνης ΑΟ Τρίκαλα
Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα και οι Υπεύθυνοι της Ακαδημίας , συγχαίρουν τις Νέες Τρικάλων για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Γ Εθνικής, όπως και την γυναικεία ομάδα του συλλόγου των Τρικάλων για την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α Εθνικής. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της ομάδας για αυτές τις μεγάλες φετινές επιτυχίες τους στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Ευχόμαστε τα καλύτερα και για το μέλλον.

ΑΟ Πύργου
Το ΔΣ, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Πύργου και της ακαδημίας Πύργου συγχαίρουν την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου των Νέων Τρικάλων για την πανάξια κατάκτηση τόσο του Κυπέλλου Ελλάδας όσο και του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Η επιτυχία των κοριτσιών έδειξε με το πιο σαφή τρόπο πως μέσα από την σκληρή και προγραμματισμένη δουλειά ένας αθλητικός σύλλογος μόνο οφέλη μπορει να αποκομίσει.
Ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον…

ΑΣ Ασκληπιός
Το ΔΣ οι αθλήτριες και όλοι οι άνθρωποι του ΑΣ Ασκληπιός συγχαίρουμε την γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα Νέες Τρικάλων για την τεράστια επιτυχία τους να κατακτήσουν αήττητες το Κύπελλο Ελλάδος ,γράφοντας μια χρυσή σελίδα στο βιβλίο των επιτυχιών τους .Μπράβο κορίτσια, τα καλύτερα έρχονται…

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here